Grill sæsonen starter


Her er der et par simple og let forstålelige Grill regler!

Grill REGLER:

Vi er på vej ind i grillsæsonen. Derfor er det vigtigt at genopfriske din hukommelse om etikette af denne sublime udendørs madlavnings aktivitet. Når en mand frivillig melder sig til at grille, sættes en række af begivenheder i bevægelse:

Rutinemæssig ...
(1) Kvinden køber maden.
(2) Kvinden laver salat, forbereder grøntsager og laver dessert.
(3) Kvinden forbereder kødet, marinerer mv, placerer det på en bakke sammen med de nødvendige køkkenredskaber og saucer, og tager det med ud til manden, som er placeret  ved siden af grillen ?med en øl i hånden.
(4) Kvinden forbliver fortsat udenfor den obligatoriske tre meter zone, hvor en overflod af testosteron og andre mandlige aktiviteter kan finde sted uden indblanding fra kvinden.

Her kommer den vigtige del:
(5) MANDEN placerer kødet på grillen.

Mere rutine ...
(6) Kvinden går ind for at organisere tallerkener og bestik.
(7) Kvinden kommer ud for at fortælle manden, at kødet ser lækkert ud. Han takker hende og spørger, om hun vil hente endnu en øl mens han vender kødet.

Vigtigt igen:
(8) MANDEN tager kødet af grillen og giver det til kvinden.

Mere rutine ...
(9) Kvinden forbereder tallerkner, salat, brød, tilbehør, servietter og saucer, og sørger for at det hele kommer på bordet.

(10) Efter spisning sørger kvinden for at rydde af bordet og vasker op.

Og vigtigst af alt:
(11) Alle roser manden og takker ham for hans madlavning indsats.

(12) Manden spørger kvinden om hun nød 'hendes friaften«, og når han ser hendes irriteret reaktion, konkluderer han at det bare er umuligt at glæde nogen kvinder!